Кожен новий день - це шанс змінити своє життя.

"Життя пройде, немов вода,
і відцвіте, немов вишнева гілка....
В житті одна помилка - не біда.....
Біда, коли усе життя - помилка."

Ліна Костенко

4/14/2023

«Христос Воскрес – Воскресне Україна!»

 

11.04. 2023 р. організований і проведений виїзний майстер-клас «Христос Воскрес – Воскресне Україна!» учасників закладів освіти Великоберезовицької селищної ради у Тернопільський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді з  метою активізації роботи щодо організації та здійснення національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді в закладах освіти щодо виготовлення, розписування оберегу українського народу -  Писанки, як символу життя, відродження вільної України. Педагоги Центру проводять не лише практичні заняття, але й ознайомлюють учнів  з історією та регіональними особливостями українського писанкарства. Писанка – це символ життя, весни, добра та Воскресіння. Бо ж у символи, які наносили на яйце,  кожен учасник вкладав свої мрії та сподівання: добрий врожай, мир, любов, добробут і здоров’я.

Своїми знаннями і вміннями із виготовлення традиційної  писанки ділився Осадца Ярослав Володимирович,  знаний народний майстер з писанкарства, керівник гуртків Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді.

Тож кожен учасник майстер-класу по завершенню тримав у своїх руках власне творіння – писанку і щиро вірив, що вона принесе родині взаєморозуміння, щедрість, чистоту почуттів, здоров'я і благополуччя, мир і перемогу Україні.

Вітаємо всіх із Великим днем Христового Воскресіння! Зичимо міцного здоров'я, щастя і доброї долі. Хай ваші серця наповнюються радістю, а Великодні дзвони, духмяна паска, писанки принесуть у ваші оселі мир, злагоду, світлу радість і віру в Перемогу. Зі святом! Христос Воскрес!















Немає коментарів:

Дописати коментар