Кожен новий день - це шанс змінити своє життя.

"Життя пройде, немов вода,
і відцвіте, немов вишнева гілка....
В житті одна помилка - не біда.....
Біда, коли усе життя - помилка."

Ліна Костенко

8/23/2022

Цінності та пріоритети виховної роботи в умовах воєнного стану в ЗЗСО

 

22.08.2022 р. Демидою О.Р., консультантом Центру  професійного розвитку педагогічних працівників  Великоберезовицької  селищної ради проведено методичну студію із  заступниками виховної роботи та педагогами –організаторами ЗЗСО  з проблеми «Цінності та пріоритети виховної роботи  в умовах воєнного стану в ЗЗСО».

Відповідно до Закону України «Про освіту», Концепції Нової української школи виховання є невід’ємною складовою освітнього процесу, є наскрізним процесом, охоплює усі сфери шкільного життя і має ґрунтуватися на цінностях.

Єдність навчання, виховання і розвитку учнів забезпечується спільними зусиллями всіх учасників освітнього процесу. Продовжуємо роботу за програмою «Нова українська школа» у поступі до цінностей»,  а також за обласною програмою впровадження Української Хартії вільної людини в освітніх закладах Тернопільської області на 2021-2024 роки.

    





Було рекомендовано упродовж навчального року у закладах загальної середньої освіти доцільно запланувати  різноманітні заходи, що внесені в окремий розділ плану роботи "Національно-патріотичне виховання і захист України", які були б спрямовані на забезпечення військово-патріотичного виховання учнівської молоді.

Особлива увага була зосереджена на план роботи учнівського самоврядування, діяльність яких спрямована на створення сприятливих умов повноцінного становлення особистості, її успішної інтеграції у суспільне життя, залучення до участі дітей у державно-громадському управлінні закладом на принципах прозорості і відкритості.Педагоги брали  участь в обговоренні та мали можливість отримати відповіді на запитання щодо актуальних питань організації формування виховного середовища сучасної школи.Тримаймо освітній стрій! Дякую педагогам  за співпрацю!

Немає коментарів:

Дописати коментар