Кожен новий день - це шанс змінити своє життя.

"Життя пройде, немов вода,
і відцвіте, немов вишнева гілка....
В житті одна помилка - не біда.....
Біда, коли усе життя - помилка."

Ліна Костенко

8/23/2022

 

22.08.2022 р. Демидою О.Р., консультантом Центру  професійного розвитку педагогічних працівників  Великоберезовицької  селищної ради проведено методичну студію з практичними психологами та соціальним педагогами ЗЗСО  з проблеми «Особливості діяльності працівників психологічної служби освітніх закладів в умовах воєнного стану». Завданням закладу освіти в умовах сьогодення є створення безпеки, емоційної підтримки та психологічної допомоги учасникам освітнього процесу.

З педагогами були обговорені питання про основні напрямки та завдання психологічного супроводу та підтримки учасників освітнього процесу в 2022-2023 н. р. Професійна майстерність практичного психолога закладу освіти у сучасній складній ситуації в країні має бути спрямована на надання відповідей тим викликам і проблемам, які мають учасники освітнього процесу.

Нові теми та форми роботи, організація психологічної допомоги, групова робота з дітьми та батьками, профілактичні, освітні, інформаційно-просвітницькі заходи, інноваційну педагогічну майстерність необхідно сконцентрувати і спрямовувати на роботу зі здобувачами освіти.

Під час заходу усі учасники були відкритими до сприйняття інформації, про що свідчать їхні відгуки про актуальність і корисність такої зустрічі.

Висловлюю щиру вдячність усім колегам заходу.

Миру, спокою, Перемоги рідній Україні!





Немає коментарів:

Дописати коментар