Кожен новий день - це шанс змінити своє життя.

"Життя пройде, немов вода,
і відцвіте, немов вишнева гілка....
В житті одна помилка - не біда.....
Біда, коли усе життя - помилка."

Ліна Костенко

9/27/2023

Лідер учнівського самоврядування - успішна особистість нової української школи

 

 22 вересня 2023 р. проведено онлайн-зустріч кураторів та лідерів  учнівського самоврядування ЗЗСО Великоберезовицької селищної ради на тему: «Лідер учнівського самоврядування - успішна особистість нової української школи». Проєкти учнівського самоврядування на 2023-2024 н. р.». Зустріч була організована для підготовки та презентації лідера учнівського самоврядування від  закладів освіти Великоберезовицької селищної ради. Учасники   презентували виступ на тему:   «Мої лідерські цінності».

     Ми намагаємося формувати громадянську компетентність школярів через розвиток учнівського самоврядування.  Школа – маленька держава, законодавчим, виконавчим та судовим органом, якої є парламент. Учнівський парламент покликаний згуртувати школярів спільними ідеями, які спрямовані на виховання активних громадян. У рамках заходу відбулися вибори президента  учнівського самоврядування ЗЗСО Великоберезовицької селищної ради. Лідером учнівського самоврядування серед ЗЗСО нашої громади, онлай-голосуванням  був обраний  Дудяк Віталій, учень 11 класу Великоберезовицького ліцею. Під час онлайн-зустрічі лідери ЗЗСО  мали змогу   у формі діалогу поділитися своїм досвідом навчання, цікавими формами шкільного життя з метою розвитку вміння господарювати в навчальному закладі, співпрацювати на принципах партнерства з педагогічними і батьківськими колективами, організовувати різноманітні заходи. Інноваційною формою роботи є участь учнівської молоді у проєктах. Було сплановано з  лідерами  цікаві заходи в межах ЗЗСО Великоберезовицької селищної ради. 

Діловий ритм спілкування кураторів та лідерів створили умови для розвитку творчого потенціалу у різних сферах життєдіяльності шкільного життя   в ЗЗСО. 




Думаємо про майбутнє! Віримо у ПЕРЕМОГУ!

Немає коментарів:

Дописати коментар