Кожен новий день - це шанс змінити своє життя.

"Життя пройде, немов вода,
і відцвіте, немов вишнева гілка....
В житті одна помилка - не біда.....
Біда, коли усе життя - помилка."

Ліна Костенко

11/22/2022

Булінг як соціально-психологічна проблема: шляхи її вирішення


✅
18.11.2022 р. . проведений психологічний практикум на тему: «Булінг як соціально-психологічна проблема: шляхи її вирішення» відбувся у Великоберезовицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів.
📌
Захід став фаховим майданчиком для обміну досвідом практичних психологів та соціальних педагогів закладів загальної середньої освіти громади щодо проблем цькування дітей у шкільному колективі та вдома за участі запрошеної психологині Олени Полякової.
👉🏻
Під час психологічного практикуму обговорили методичні рекомендації щодо формування безпечного освітнього простору та запобігання булінгу в ЗЗСО. Окрім цього присутні більше дізналися про взаємодію структурних підрозділів селищної ради щодо запобігання і протидії насильству, а також про реєстр осіб Великоберезовицької громади, які вчинили домашнє насильство і притягнуті до адміністративної відповідальності впродовж 2022 року.
📍Організували захід Центр професійного розвитку педагогічних працівників і відділ молоді, спорту, сім’ї та туризму Великоберезовицької селищної ради.


Немає коментарів:

Дописати коментар