Кожен новий день - це шанс змінити своє життя.

"Життя пройде, немов вода,
і відцвіте, немов вишнева гілка....
В житті одна помилка - не біда.....
Біда, коли усе життя - помилка."

Ліна Костенко

8/27/2021

Професійна компетентність вчителя-філолога та шляхи їх удосконалення на уроках словесності в ЗЗСО

 

25.08.2021 р. Демидою О.Р., консультантом ЦПРПП Великоберезовицької селищної ради на базі Великоберезовицької ЗОШ І-ІІІ ст. проведено серпневу педагогічну студію для  вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури  з проблеми: «Професійна компетентність вчителя-філолога та шляхи їх удосконалення на уроках словесності  в ЗЗСО».
    З педагогами – словесниками було обговорено питання нормативного забезпечення навчання, методичних рекомендацій з  української мови та літератури, зарубіжної літератури у 2021/2022 навчальному році, актуальні питання підготовки та професійного розвитку вчителя в умовах реформування галузі освіти відповідно до положень Концепції «Нова українська школа».
    Вчителі взяли активну участь в методичному діалозі щодо організації освітнього процесу на уроках, поставили низку запитань про особливості оформлення шкільної документації, календарно – тематичного планування, критеріїв оцінювання навчальних досягнень учнів, ведення класного журналу, дистанційного навчання.
    Відповідно до викликів  часу в умовах освітньої реформи було звернено увагу на  інформацію про використання платформ щодо професійного зростання учителів-словесності на курсах підвищення кваліфікації, забезпечення консультативної підтримки їх з питань планування та визначення траєкторії професійного розвитку.
    Методичні матеріали, презентацію  можна переглянути на блозі професійної спільноти педагогічних працівників Великоберезовицької селищної ради.  (допис від 27.08.2021 р.).
    Висловлюю подяку всім вчителям.💓💓💓 
Бажаю нехай світлим, радісним і безпроблемним буде для Вас новий навчальний рік!



Немає коментарів:

Дописати коментар