Кожен новий день - це шанс змінити своє життя.

"Життя пройде, немов вода,
і відцвіте, немов вишнева гілка....
В житті одна помилка - не біда.....
Біда, коли усе життя - помилка."

Ліна Костенко

4/20/2014

Підвищення компетенції читачів шляхом використання інформаційних технологій в роботі бібліотеки

30.04.2014р.

У приміщенні обласної дитячої бібліотеки м. Тернополя відбувся постійно діючий семінар вчителів світової літератури. Спільна тема «Підвищення компетенції читачів шляхом використання інформаційних технологій в роботі бібліотеки» об`єднала педагогів, працівників бібліотеки та видавництва.
Методист ТРМК Ольга Демида розповіла вчителям про сучасні методи інтелектуального збагачення, шляхи розширення читацьких інтересів у дітей.
   До слова було запрошено директора бібліотеки Надію Новіцьку, яка наголосила на важливості співпраці шкіл та бібліотек, розповіла про інноваційні підходи, які використовуються працівниками книгозбірні у процесі виховання юних читачів
.Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)
Заступник директора бібліотеки Надія Чайківська ознайомила усіх присутніх із досвідом зарубіжних колег, а також розповіла про сучасні форми залучення дітей до книги.
Працівники «Видавництва навчальна книга – Богдан» запропонували вчителям переглянути книжкові новинки, запросили до співпраці, а також пообіцяли всіляко сприяти налагодженню комунікацій між школою, бібліотекою та видавництвом.
Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)

                                                                                         

З довідково-бібліографічним апаратом бібліотеки педагогів ознайомила головний бібліограф інформаційно-бібліографічного відділу нашої бібліотеки Марія Колопенюк, адже довідкова література сприяє розширенню кругозору читача, формує навички використання інформаційних джерел.

Немає коментарів:

Дописати коментар