Кожен новий день - це шанс змінити своє життя.

"Життя пройде, немов вода,
і відцвіте, немов вишнева гілка....
В житті одна помилка - не біда.....
Біда, коли усе життя - помилка."

Ліна Костенко

3/27/2023

Педагогічна майстерність – ще один вид педагогічного досвіду.

 Педагогічна майстерність – ще один вид педагогічного досвіду. Це вміння вдосконалювати навчальний процес, вміти узагальнювати і передавати свій досвід іншим колегам, знаходити нестандартні рішення, володіти сучасними педагогічними технологіями, але при цьому залишатися справжнім учителем. Адже нова українська школа ви­магає високопрофесійного вчителя, педагога-творця, який стане агентом змін в освітньому процесі.

17.03.2023 р. Кошильовська Наталія Володимирівна, учитель зарубіжної літератури, предметів художньо-естетичного циклу Острівського ліцею презентувала свій досвід роботи з проблеми: «Проблема формування читача та шляхи підвищення рівня культури читання учнів на уроках зарубіжної літератури», «Виховання естетичних смаків учнів на творах музичної спадщини композиторів місцевого регіону».
У досвіді роботи вчителя відкритті уроки, презентація системи роботи на семінарах, виступи на засіданнях МО, конференціях, участь конкурсах, у роботі творчих груп, курсах ТОКІППО, матеріали публікацій у педагогічній пресі. Організація роботи з обдарованими дітьми. Активна участь у проєктах професійного розвитку.








Немає коментарів:

Дописати коментар