Кожен новий день - це шанс змінити своє життя.

"Життя пройде, немов вода,
і відцвіте, немов вишнева гілка....
В житті одна помилка - не біда.....
Біда, коли усе життя - помилка."

Ліна Костенко

3/06/2023

Конкурс виконавців пісень та віршів національно-патріотичного виховання молодого покоління ЗЗСО «Разом ми – сила»

 


Тобі, Україно, мій мужній народе,
Складаю я пісню святої свободи.
Усі мої сили і душу широку
Й життя я віддам до останнього кроку,
Аби ти щаслива була, Україно -
Моя Батьківщино!

Виховання дітей є одним з основних завдань закладів освіти, батьків та громадськості. Завданням загальної середньої освіти є соціалізація та виховання особистості, що здатна жити в цивілізованому суспільстві, може взаємодіяти з природою, має здібності до самовдосконалення, готова приймати рішення, бути відповідальною та свідомою людиною.

З метою формування в української молоді оборонної свідомості, утвердження української національної та громадянської ідентичності та у зв’язку з необхідністю пошуку, підтримки та розвитку творчих здібностей обдарованих виконавців пісень та віршів  національно-патріотичного виховання молодого покоління. В рамках проведення місячника національно-патріотичного виховання відділом освіти спільно з Центром професійного розвитку педагогічних працівників Великоберезовицької селищної ради серед закладів освіти громади на базі БК смт. Велика Березовиця 17 лютого 2023 року проведено конкурс «Разом ми – сила». Конкурс відбувся у трьох номінаціях «Патріотична пісня», «Патріотична поезія» та «Образотворче мистецтво». Учасниками конкурсу були обдаровані діти та творчі колективи закладів загальної середньої освіти. Конкурс проводиться у трьох вікових категоріях: 

6-10 років

11-14 років

15-17 років

Ведучими конкурсу були лідери учнівського самоврядування Великоберезовицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Віталій Білецький та Святослав Дувірак. 

Конкурс проходив як  справжнє мистецьке свято, де глядачі мали змогу послухати знайомі та зовсім  нові, авторські учнівські твори українських митців та аматорів, присвячені воїнам-захисникам.

Зі словами вітання до учасників конкурсу звернувся Цаль Василь Зеновійович, начальник відділу освіти Великоберезовицької селищної ради, голова журі.

Щиро вітаємо переможців у відповідних номінаціях:

«Патріотична пісня» - ансамбль «Галичанка»  солісти: Зазуляк Владислав, Дзюбак Анна Настасівський ЗЗСО, дует у складі Соколовської Світлани та Карделі Анастасії НВК «Мишковицька ЗОШ І-ІІІ ст. ДНЗ

«Патріотична поезія» - Богак Вероніка Острівська ЗОШ І-ІІІ ст., Москаль Ігор Настасівський ЗЗСО.

«Образотворче мистецтво»  «Графіка» - Баландюк Анастасія Петриківська ЗОШ І-ІІ ст.

«Живопис» - Ногач Ірина Великоберезовицька ЗОШ І-ІІІ ст., Манович Лілія Настасівський ЗЗСО, СваткоЗахарій НВК «Мишковицька ЗОШ І-ІІІ ст. ДНЗ, Бутковська Яна НВК «Мишковицька ЗОШ І-ІІІ ст. ДНЗ, Маланюк Захар НВК «Мишковицька ЗОШ І-ІІІ ст. ДНЗ,   Вичівська Катерина Острівська ЗОШ І-ІІІ ст.

«Хореографічна композиція» - ансамбль «Галичаночка» Буцнівська ЗОШ І-ІІІ ст.,  танцювальний колектив «Діти майбутнього» Великоберезовицька ЗОШ І-ІІІ ст.

Учасників конкурсу вітали своїми музичними номерами вихованці комунального закладу Острівської музичної школи Великоберезовицької селищної ради.

Як зазначав В. Сухомлинський «Патріотичне виховання - це сфера духовного життя, яка проникає в усе, що пізнає, робить, до чого прагне, що любить і ненавидить людина, яка формується».

Ми всі хочемо миру для України. Ми хочемо щасливо жити, вчитися, працювати, рости, вибудовувати сильну і незалежну державу. І наша щоденна молитва про єдине – «Господи, помилуй нас».

Дякуємо учасникам за участь у конкурсі. Любімо нашу Батьківщину! Бережімо її і пам’ятаймо – Україна понад усе!


Ольга Демида, Дмитро Гайдук 

консультанти комунального закладу 

«Центр професійного розвитку 

педагогічних працівників» 

Великоберезовицької селищної ради



















Немає коментарів:

Дописати коментар